Zoek Contact

Problemen genoeg en gelukkig net zoveel oplossingen. Je moet het alleen wel durven vragen.

Neem contact op!

Een vraag is maar een paar klikken verwijderd. Als je hulp nodig hebt op het gebied van e-commerce is vragen het begin.

de Esch 19 7597 MJ Saasveld

+31 – 6 54 608 521

info@ecommerceexpander.com

Neem contact met ons op

F.A.Q.

Ik heb een bestaande webshop, moet ik deze dan vervangen?

Nee, niet persé. We kijken altijd eerst naar het product of dienst dat jij aanbiedt via je huidige webshop. Als dat past is het prima. De praktijk is vaak wat weerbarstiger, mede omdat het kan zijn, dat ons advies meer mogelijkheden vraagt, dan de huidige webshop kan bieden. Natuurlijk kun je dan oplossingen “bedenken” om het toch mogelijk te maken. We noemen dat “houtje touwtje” aanpassing, maar daar zijn we overwegend geen voorstander van. Een switch lijkt vaak duurder, maar je verdiend het snel terug als je het goed doet en je shop daardoor efficiënter is geworden. Iets om rekening mee te houden.

Hoe onafhankelijk zijn jullie?

Heel onafhankelijk. Wij zijn niet gebonden aan welke partij dan ook, en willen dat ook graag zo houden. Zo alleen, kunnen wij jou altijd voorzien van een eerlijk advies, waar je wat aan hebt. Onze adviezen zijn daarom altijd objectief en transparant en erop gebaseerd, dat jij geld kunt verdienen met jouw webshop. Niet meer en niet minder.

Gaat een webshop altijd meer rendement opleveren als jullie zijn “geweest”?

Afhankelijk van de vraag en de opdracht hoeft rendement niet altijd terugvertaald te worden naar meer omzet/winst. Je kunt ook meer rendement willen halen door meer bezoekers in je webshop te krijgen, uiteindelijk zal dit zich moeten vertalen in meer winst. Maar dat is weer afhankelijk hoe de ondernemer daarop reageert. Wel stijgt de kans significant dat een webshop meer omzet/winst zal opleveren als wij aan de slag zijn geweest.

Jullie rekenen geen uurtarief, waarom niet?

Wij werken met een vaste aanneemsom. Dat betekent dat we op basis van onze ervaring een inschatting maken van de tijd die het ons kost dat we ermee bezig zijn. Ook kijken we wat er daarnaast nog nodig is om dat eventueel te ondersteunen. Denk hier aan kosten voor bijv. benodigde plugins. Zo weet jij waar je aan toe bent, en krijg je nooit onenigheid achteraf.

Moet ik alle bouwstenen afnemen?

Nee. Via onze rekentool kun je achterhalen, op welk van de bouwstenen het wellicht bij jouw misgaat. Als we dat weten, weten we ook naar welke bouwsteen we gericht moeten kijken om exact te achterhalen waardoor het resultaat beïnvloedt wordt. Op die manier kunnen we efficiënt en gericht actie ondernemen om het resultaat positief te beïnvloeden.

Afspraak = afspraak bij jullie, geldt dat altijd?

Eigenlijk wel. We onderbouwen onze offertes uitgebreid en laten daarbij niets aan het toeval over. Overdreven? Wij vinden van niet, want hoe meer je dingen duidelijk omschrijft, hoe minder kans je op onenigheid krijgt. We geven exact aan wat we van elkaar kunnen en moeten verwachten. Het is namelijk geen one-man show, we doen het samen. Samen met jou, het is en blijft immers jouw webshop. Dus als we allemaal doen, wat we hebben afgesproken – buiten onvoorziene omstandigheden – dan kunnen we afspraken altijd nakomen. Hoe fijn is dat?

Een paar interessante onderwerpen.

Logistiek?

Logistieke oplossingen zijn vaak een probleem, verzendkosten, fulfillment, voorraad beheer. Voor elk probleem is ook een oplossing.

Wat verkoop je en aan wie?

Heb je inzicht in de markt? Doelgroep, waar jouw klant zich bevindt?

K

Kosten beheersing.

In tegenstelling tot wat men denkt is een webshop met opslag en logistiek een behoorlijke kostenpost. Inzage in alternatieve oplossingen kan een hoop geld besparen.

M

Retour beleid.

Wat doe je met retouren? Hoeveel heb je er? Wat kost een retour? En hoeveel moet je afschrijven?